Sadelunderlag af rensdyrskind – Side under opbygning

Køb Létta underlag af rensdyrskind i Webshoppen

Det startede med
At min mor ønskede sig et sadelunderlag af rensdyrskind i julegave i 2016. Sådan et kunne jeg heldigvis skaffe dengang, og det blev hurtigt til at hun skulle have flere (hun har en lille turridningsvirksomhed). Hun havde førhen problemer med at få ondt i ryggen ved længere rideture, men det forsvandt helt når hun red med rensdyrskind under sadlen. Jeg lånte et underlag af hende og kunne mærke effekten på første tur allerede! Vi købte hvad vi kunne, men fandt hurtigt ud af at der ikke var mange skind på det danske marked.

Da jeg startede Hnakkur op, ville jeg gerne kunne sælge eller henvise til nogle der solgte, underlag af rensdyrskind. Problemet var dog at der ikke var nogen! Derfor undersøgte jeg muligheden for at lave dem selv, men det var ikke nemt. Mange skind har store fejl eller var så dyre at det ikke kunne betale sig. Efter godt 1 års søgen lykkedes det at finde en samarbejdspartner, så jeg nu får de bedste skind at lave underlag af. Det er ca. 10 % af en levering fra Norge, som kan bruges til sadelunderlag, derfor kan der nogen gange være lang leveringstid, ved stor efterspørgsel.

Underlagene skæres af hele skind